Cirkulationspumpar

Hjärtat av Din pool


Poolens hjärta. Ja, genom att ta vatten från poolen och sedan trycka vattnet genom ett filter, frambringas en så kallad mekanisk filtrering.

Det går att suga vattnet igenom ett filter också, detta gör man ofta till exempel i spabad.

Pumpar finns det nästan lika många som det finns bilmärken och alla är olika. Det är viktigt att man har rätt pump för rätt uppgift.

Klicka på pumpen här bredvid så får Du ett urval av kvalitetspumpar från

välkända märken!

Filter 

Håller vattnet klart och fint
Filter, oftast sandfilter,  tar bort små partiklar som finns i vattnet och håller dem borta från Dig som vill bada.

Idag finns det flera olika typer av filter och filtermedia. Med filtermedia menas "massan" som vattnet passerar igenom. Oftast är det Kvartssand, glas eller syntetiska "bomulls tussar".  Det finns ännu mer att välja mellan!     Klicka på filtret ovan och läs vidare!

Vattenkvalité

Det räcker inte bara med ett filter!


Någon form av desinfektion behöver man för att ta död på farliga bakterier och biologiskt avfall. Detta har man väldigt länge gjort med klor och än idag är det ett väldigt bra alternativ. Det viktiga är att veta att det är just ett aternativ.

Idag har utvecklingen kring vattenkvalité exploderat, då man förstått att folk vill ha och behöver andra alternativ.

Man behöver inte hantera klorpuckar och annat granulat som man behöver blanda med vatten innan man häller det i poolen. Idag finns det automatiska doseringssysten som inte är jättedyra eller komplicerade.

Vi rekomenderar varmt att Ni kontaktar oss och diskuterar vilket systen som passar Er pool.  Klicka på det kristallklara vattnet för att se några exempel!

Värmesystem

För oss som gillar lite högre badtemperaturAtt vi vill värma våra pooler här hemma i Sverige är inte så konstigt, men det kan vara några olika faktorert som har inverkan på hur vi väljer att värma dem. Det kan vara allt från grannsämja, till möjlighet att koppla in sig på returvärmen från ett värmeverk. Vi har lösningen för er!

Klicka på luftvärmepumpen för mer information!

Några av våra leverantörer

PP Water Technics AB är stolta medlemmar i

Adress

PP Water Technics

Kalbovägen 195

61272 Rejmyre

Telefon

070-6604678