Pooler


Alla dessa olika poolstommar, - Ja, valen är många och faktum är att det finns så många olika markförhållanden och önskemål som begränsar valen av poolstomme.

Att Du har bra vägledning i djungeln av olika varianter är väldigt viktigt. Hos oss finns kunskap kring just detta. Nedan finner Du lite kort information om olika poolstommar och var de lämpar sig bäst. Den bästa hjälpen får Du om Du kommer in till oss, eller bokar ett kostnadsfritt hembesök där vi kan se över Er tänkta plats och komma med förslag på en bra lösning för just Er.

Thermoblockpooler


Vad menas med thermoblock pooler? Jo, det är ihåliga byggelement i pressad polysterine, som under monteringsarbetet armeras och sedan fylles med betong. Detta medför att poolstommen är i betong och färdigisolerad. Denna konstruktion är tänkt i första hand för nedgrävning, men kan under vissa förhållanden byggas ovanmark.  Den är väldigt stark.


Det finns element för att bygga både runda och raka väggar, vilket gör att den går att bygga nästan hur man vill. Har Du en idé som Du vill förverkliga, hör av Dig till oss, så hjälper vi dig med det!

Polystonepooler


Polystone är den ultimata poolstommen, framtagen för moderna människan.

En mycket vacker och slitstark pool som förmodligen kommer hålla hela Din livstid.

Det är en genomfärgad thermoplast som är UV stabilliserad och extremt kemikaliebeständig. En poolstomme som passar allas behovPlåtstomme

Pluspoolens plåtstomme passar den händige perfekt! Med denna stomme kan man skapa sin egen nedgrävda pool just som man vill ha den. Stommen kommer i sektioner, som bultas ihop till den form man vill ha. Kan det bli enklare?Glasfiberpooler

Pluspoolen är idag återförsäljare för de Amerikanska glasfiberpoolerna San Juan, som är världsledande pooltillverkare sedan 50-talet.

San Juan bygger alla sina pooler i glasfiber och Vi är helt ensamma på marknaden om att använda fibern i mellan tre och femton lager.

Några av våra leverantörer

PP Water Technics AB är stolta medlemmar i

Adress

PP Water Technics

Kalbovägen 195

61272 Rejmyre

Telefon

070-6604678