Polystone pooler

Denna poolstomme är våran mest sålda pool, främst av två anledningar

  • kort anläggningstid, poolen kommer färdig bara att lyfta på plats
  • ingen liner, som behöver bytas med jämna mellanrum. Samt att om man har en hund som gillar vatten är det det bästa valet, då klorna kan skada en linern eller gelcoaten i en glasfiber pool.

Lite kort om denna poolstomme:

Det är en helt genomfärgad termoplast som är UVbehandlad och tål kemikalier och även direkt sol. Polystone är ett mjukt och flexibelt material vilket gör att den tål att frysa på vintern. Materialet i väggarna är 8mm tjockt vilket ger väldigt starka och fina väggar. Trappor och överrinningskanaler har stöd av 50mm sandwichpaneler.


Denna poolkonstuktion är så stark att vi vågade flyga ut en pool till en ö i skärgården! se bilder brevid.


Här nedan kan ni se lite inspirations bilder

Som Ni kan se på bilderna ovan så finns det många olika varianter av denna poolstomme.


Här kommer lite kort infomation om de olika varianterna!


  • Skimmerpool, detta är en traditionell pooldesign med bräddavlopp. Detta medför att vattenlinjen är ca 10 cm under den övre kanten. Denna pooltyp kan tillverkas i nästan vilken form Du vill ha den i.  • Overflow plus, här har vi inget bräddavlopp, utan vattnet rinner över kanten runt hela poolen ner i en kanal som fångar upp vattnet. Här får man ingen vattenlinje alls!

  • Overflow infinity, är en vidare utveckling av overflow konceptet. Skillnaden mellan denna och en vanlig overflow är att man kan välja vilken, eller vilka väggar, vattnet ska rinna över.  Det som skapar magin här, är att man har valt att sänka ner overflowkanalen en bit ner på utsidan av väggen, vilket medför att den är dold. Dessa pooler bör inte vara helt nedgrävda, för tanken är att man ska få illusionen av att det "rinner över".

  • Overflow exclusive, detta låter lite udda kanske men är helt rätt i tiden.

Tänk Er en pool som ser ut som en vanlig pool, men fungerar som en overflow. Hur är detta möjligt? Jo, vattnet rinner över kanten, ner i en kanal, precis som i en overflow. Här kommer skillnaden: Du har ingen grattling över kanalen, utan Ni bygger över kanalen, med det material Ni tänkt ska omge poolen. Detta medför att vattnet ser ut att rinna in under t ex altanen.

Några av våra leverantörer

PP Water Technics AB är stolta medlemmar i

Adress

PP Water Technics

Kalbovägen 195

61272 Rejmyre

Telefon

070-6604678