Lite kort om oss!


Ursprungligen var Pluspoolen ett litet familjeföretag, där far och son arbetade.

Sven grundade företaget i början på 2007, i en liten lagerbutik i Söderköping.

Efter flera byten av lokal kom vi till insikten att ska vi vara ett konkurrenskraftigt företag i poolbranschen, krävs ännu mer plats. Därför började vi spåna idéer kring hur det skulle kunna se ut. Idag står vår nya butik nästan helt klar.


Idag är det inte bara far och son längre, idag vi är fler. Sven har med ålderns rätt trappat ner. Kristoffer som arbetat med sin far i branschen i mer än 12 år har med sin kunskap en viktig roll i den nya generationens bolag.


Under vintern 2017-2018 har Ola johansson tagit över rodret i verksamheten och bildat om företaget till Aktiebolag, Bolagsnamnet är PP Water Technics AB. Han har lång erfarenhet från hotell- och spabranschen och insyn i alla myndighetskrav som följer med det. Nytt är också att Pia börjat hos oss och arbetar med försäljning på plats i butiken.


Vi finns nu i nybyggda lokaler på Slussportsvägen 10. Här finns både en stor butik och ett showroom. Här kan Du få inspiration och känna på några olika produkter, och få se hur tekniken fungerar på plats. Varför inte växla några ord med Pia om Ert blivade paradis hemma!


Vi vill önska Er varmt välkomna till oss och hoppas att Ni finner det Ni söker, annars frågar Ni, hjälper vi Er mer än gärna!

Några av våra leverantörer

PP Water Technics AB är stolta medlemmar i

Adress

PP Water Technics

Kalbovägen 195

61272 Rejmyre

Telefon

070-6604678