Öppettider i Butiken!

Måndag:

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lördag:

Söndag:

 

Adress

PP Water Technics

Slussportsvägen 10

612 92

Söderköping

 

Telefon

0121- 290 80

Vi har äran att få pressentera för er ett svenskt produserat spabad som tillverkas i Europa just för vårt nordika klimat, Välkomna!

Portabelt spa med översvämningsavlopp

Antal platser: – 5 (4 sittplatser och 1 kroppsformad liggstol)

Volym: 1 550 l + 450 l balanstank

2 st Vattenmassagepump 1,5 kW

1 st Cirkulationspump 0,55 kW

Luftkompressor 0,8 kW (tillval)*

Värmare 6 alt. 4,5 kW 3-fas

Filtrationssystem med cartridge filter

Ljusterapibelysning

Högtalare med bluetoth mottagning

Vintertäcke

Vinterisolerad med komposit täcksidor (Underhållsfria)

Portabelt spa med översvämningsavlopp

Antal platser: – 6 (5 sittplatser och 1 kroppsformad liggstol)

Volym: 2 200 l + 540 l balanstank

2 st Vattenmassagepump 1,5 kW

1 st Cirkulationspump 0,55 kW

Luftkompressor 0,8 kW (tillval)*

Värmare 6 alt. 4,5 kW 3-fas

Filtrationssystem med cartridge filter

Ljusterapibelysning

Högtalare med bluetoth mottagning

Vintertäcke

Vinterisolerad med komposit täcksidor (Underhållsfria)

 

Orchid Classic 270 x 220

Bästa stil och kvalité. Bekväma trappsteg leder dig till en kunglig vila där du kan ligga nedsjunken under lång tid. Mycket mer glädje kommer dock från vad ögat inte ser. Vad som ligger dolt inuti är den mest avancerade tekniken som kommer att ta hand om din hälsa, komfort och avslappning till allra högsta grad. I trädgården, på terrassen, ta den fantastiska avslappningen med dig vart din fantasi än leder dig. ORCHID CLASSIC portabla spabad är framtiden inom avslappning, baserat på ett vatten- eller luft- -vattenmassagesystem.

 

Orchid är utrustade med ett unikt filtreringssystem som inte tidigare har används i den här typen av spabad. Korrekt cirkulation grundar sig i så kallad stängd vattencirkulation med aktiv översvämning. Fördelen med ovan nämnda system är att vattenspegeln hålls helt ren, och att anmärkningsvärt mycket vatten sparas, samtidigt som det korrekta fysisk-kemiska och bakteriologiska vattentillståndet bevaras. Vattenfiltreringssystemet inkluderar följande: översvämningsavlopp som utgör en väsentlig del av det portabla spabadet, balanstank, cirkulationspump, filter och vattenuppvärmningssystem.

 

 

Rose Classic 275 x 235

 

En sann ros bland portabla spabad. En unik stil möter perfekt kvalité och design. Dröm dig bort i ett underbart bad i ditt helt egna spa. Bekväma trappsteg med en noggrann finish leder dig till en värld av lycka. Det ofattbara utrymmet, teknologin och klassen på ROSE portabla spabad gör att drömmarna om den perfekta vilan besannas. I trädgården, på terrassen, ta den fantastiska avslappningen med dig vart din fantasi än leder dig. ROSE CLASSIC portabla spabad är framtiden inom avslappning, baserat på ett vatten- eller luft-vattenmassagesystem.

 

Rose är utrustade med ett unikt filtreringssystem som inte tidigare har används i den här typen av spabad. Korrekt cirkulation grundar sig i så kallad stängd vattencirkulation med aktiv översvämning. Fördelen med ovan nämnda system är att vattenspegeln hålls helt ren, och att anmärkningsvärt mycket vatten sparas, samtidigt som det korrekta fysisk-kemiska och bakteriologiska vattentillståndet bevaras. Vattenfiltreringssystemet inkluderar följande: översvämningsavlopp som utgör en väsentlig del av det portabla spabadet, balanstank, cirkulationspump, filter och vattenuppvärmningssystem.

 

 

Form: Runt

Diameter: 2,6m

Sittplatser: 5st

Vattenvärmare: 2,7 kW

Undervattensbelysning: Ja

Fullisolerad: Ja

Antal Jets: 6 eller 27 massagejets

 

OBS! Går att utrusta med vedpanna och användas som tradtionell badtunna!

Några av våra leverantörer

PP Water Technics AB är stolta medlemmar i